U bent niet ingelogd : inloggen
 
 
 

John Polling

2 juli 1955 - 16 augustus 2018
 
 
 
 
 
 
Breda – 16 augustus 2018 – Met intens verdriet informeren wij u hierbij dat John Polling vannacht is overleden. Sinds eind 2016 leed John aan Acute Myeloïde Leukemie (AML). Direct na de diagnose ging hij het gevecht aan met AML en maakte hij in een razend tempo vordering met de behandelingen. Hoewel hij moedig en met een positieve instelling het traject is ingegaan, is het hem niet gelukt om de overhand te krijgen. Afgelopen nacht is hij in het bijzijn van familie overleden, in het Erasmus MC te Rotterdam.
 
Breda – August 16, 2018 – It is with a heavy heart that we have to inform you that John Polling has passed away last night. Since the end of 2016 he suffered from Acute Myeloid Leukemia (AML). After the diagnosis, John entered the fight against AML and progressed through the treatments in a rapid pace. Even though he entered the process with bravery and a positive attitude, he was unable to gain the upper hand. Last night he passed away in the presence of his family, in the Erasmus MC hospital in Rotterdam.
 
 
 
Steun Tour for Life
 
 
John Polling was zeer betrokken met Tour for Life. Het sponsorgeld van Tour for Life gaat naar de financiering van het wetenschappelijke onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur om de strijd tegen kanker aan te gaan.
 
 
 
 
 
 
Mayo Polling
m.polling@xit.nl
Laagsteen 15
4815 PH  BREDA
Nederland
Theo Polling
t.polling@xit.nl
Laagsteen 15a
4815 PH  BREDA
Nederland
 
 
 
 
 
Copyright © 2018 AXIT Automatisering B.V., All rights reserved.
U ontvangt deze mail omdat u betalende klant van @XIT bent.

Our mailing address is:
AXIT Automatisering B.V.
Laagsteen 15a
Breda, NB 4815 PH
Netherlands
 
 
 
 
 

Op 25 mei gelden er nieuwe regels i.v.m uw privacy. Elke organisatie in de EU moet een privacyverklaring hebben waarin precies staat wat wij met uw gegevens doen.